itulau_fanua

Fa'ata'ita'iga Fa'aulufale Alamanuia i Saina

Fa'ata'ita'iga Fa'aulufale Alamanuia i Saina
O le televave o le fa'atūlaga i totonu o lenei vaitau ua fa'aosofia ai le atina'e fa'alavalava fa'afale fale i tulaga maualuluga fou.
Vogender Singh, Initia, Asia-Pasefika Tusitala01.06.23
Ua faate'ia e le aufaipisinisi vali ma fa'alavalava le lalolagi i lona fa'atupula'ia o le voluma e le'i tupu muamua i le tolusefulu tausaga talu ai.O le televave o le fa'atūlaga i totonu o lenei vaitau ua fa'aosofia ai le atina'e fa'alavalava fa'afale fale i tulaga maualuluga fou.Coatings World o loʻo tuʻuina atu se faʻamatalaga lautele o fale faʻapipiʻi fausaga a Saina i lenei vaega.
Va'aiga lautele o le Maketi Fa'ailoga Fa'ata'ita'i i Saina
O le aofa'i o le maketi o vali ma fa'alavalava a Saina sa fa'atatau ile $46.7 piliona ile 2021 (Source: Nippon Paint Group).E 34% le aofa'i ole maketi ile fa'atatauga ole tau.Ole fuainumera e fai si maualalo pe a faʻatusatusa ile lalolagi atoa ole 53%.

Ole tele ole gaosiga ole ta'avale, fa'avavevave le atina'eina o fale gaosi oloa ile tolu sefulu tausaga talu ai ma le tele o fale gaosi oloa o nisi ia o mafua'aga o lo'o i tua atu o le maualuga o le fa'asoaina o fa'ato'aga fale gaosi oloa ile maketi atoa o vali ma fa'alavalava ile atunu'u.Ae ui i lea, i le itu lelei, o le maualalo o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga fausaga i totonu o le pisinisi atoa e ofoina atu ai i le au gaosi oloa faʻapipiʻi fausaga a Saina le tele o avanoa i tausaga a sau.

O le au faufale faufale a Saina na maua le aofaʻi atoa o le 7.14 miliona tone o faʻaofuofu fausaga i le 2021, o se faʻatupulaia e sili atu i le 13% pe a faʻatusatusa i le taimi na paʻu ai le COVID-19 i le 2020. O loʻo faʻamoemoeina le faʻalauteleina o le fale gaosi oloa a le atunuʻu i se taimi puupuu ma taimi feololo, e tele lava ina una'ia e le atunu'u ua fa'atupula'ia le fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitia o le fa'aoso.O le gaosiga o pa'u vai e maualalo le VOC e fa'amoemoe e resitalaina le tuputupu a'e tumau e fa'afetaui le mana'oga.

O tagata sili ona tele i le maketi teuteu o Nippon Paint, ICI Paint, Beijing Red Lion, Hampel Hai Hong, Shunde Huarun, China Paint, Camel Paint, Shanghai Huli, Wuhan Shanghu, Shanghai Zhongnan, Shanghai Sto, Shanghai Shenzhen ma Guangzhou Zhujiang Chemical.

E ui lava i le faʻamalosia o fale faʻapipiʻi fausaga a Saina i le valu tausaga talu ai, o loʻo i ai pea le numera (toetoe 600) o tagata gaosi oloa o loʻo tauva i tupe mama maualalo i le tamaoaiga ma vaega maualalo o le maketi.

Ia Mati 2020, na faʻasalalau ai e le pulega a Saina lana tulaga faʻale-atunuu o le "Tagata o mea leaga o faʻamaʻi puipui puipui," lea o le tapulaʻa o le aofaʻi o taʻitaʻi e 90 mg/kg.I lalo o le tulaga fou a le atunu'u, o fa'alavalava puipui fa'afale i Saina o lo'o mulimulita'i i le aofa'iga ta'ita'i tapula'a o le 90 ppm, mo fa'afale puipui fa'afale ma fa'alavalava teuteu teuteu.
Faiga Fa'avae COVID-Zero ma Fa'alavelave Evergrande
O le tausaga 2022 o se tasi lea o tausaga sili ona leaga mo le fale faufale faufale i Saina ona o le toe faʻaolaina o loka na mafua mai i le coronavirus.

O faiga fa'avae ole COVID-zero ma le fa'afitauli o le maketi o fale o ni mea taua ia e lua i tua atu o le pa'u i tua o le gaosiga o fa'alavalava faufale i le tausaga 2022. I Aukuso 2022, na pa'u'u ai tau o fale fou i taulaga e 70 i Saina i se 1.3 sili atu ona leaga nai lo le mea na fa'amoemoeina. % tausaga i lea tausaga, e tusa ai ma fuainumera aloaia, ma toetoe o le tasi vaetolu o nonogatupe uma o meatotino ua faʻavasegaina o aitalafu leaga.

O le taunuuga o nei mea e lua, o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o Saina ua tuai i tua atu o isi vaega o Asia ma le Pasefika mo le taimi muamua i le silia ma le 30 tausaga, e tusa ai ma le tala o le Faletupe a le Lalolagi.

I se lipoti taʻilua tausaga na faʻasalalau ia Oketopa 2022, o le US-based institution na valoia le tuputupu aʻe o le GDP i Saina - le tamaoaiga lona lua o le lalolagi - naʻo le 2.8% mo le 2022.
Pulea o MNCs mai fafo
O fa'alapotopotoga fa'apisinisi mai fafo (MNCs) o lo'o fa'amauina le tele o sea o maketi fa'alavalava faufale a Saina.O kamupani Saina i totonu o le atunuʻu e malosi i nisi o maketi faʻapitoa i le vaega-II ma le-III aai.Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le malamalama lelei i le va o tagata fa'aoga vali faufale a Saina, o lo'o fa'amoemoe le au fai vali vali a le MNC e fa'ateleina a latou sao i lenei vaega i se taimi pu'upu'u.
Nippon Paints Saina
O le tagata fai vali a Iapani o Nippon Paints o se tasi o kamupani sili ona tele e gaosia mea faʻapipiʻi i Saina.Na maua e le atunuu se tupe maua o le 379.1 piliona yens mo Nippon Paints i le 2021. O le vaega o vali faʻataʻitaʻiga na maua ai le 82.4% o le aofaʻi o tupe maua mo le kamupani i totonu o le atunuʻu.

Faʻatūina i le 1992, Nippon Paint China ua tulaʻi mai o se tasi o fale gaosi vali ata i Saina.O lo'o fa'aauau pea ona fa'alauteleina e le kamupani lona o'o atu i le atunu'u atoa e tusa ai ma le televave o le tamaoaiga ma agafesootai a le atunu'u.
AkzoNobel Saina
AkzoNobel o se tasi o le tele o fale gaosi oloa faʻapipiʻi i Saina.O lo'o fa'agaioia e le kamupani le aofa'i e fa o fale gaosi fa'alavalava fa'atafale i totonu o le atunu'u.

I le 2022, na faʻatupeina ai e AkzoNobel se laina gaosiga fou mo vali faʻavae vai i lona nofoaga o Songjiang, Shanghai, Saina - faʻateleina le gafatia mo le tuʻuina atu o oloa gafatia.O le saite o se tasi lea o laau vali teuteu e fa i totonu o le vai i Saina ma i totonu o le kamupani tele i le lalolagi atoa.O le fale fou 2,500 sikuea mita o le a maua ai oloa Dulux e pei o teuteuga totonu, tusiata ma taimi paganoa.

I le faaopoopo atu i lenei laau, o AkzoNobel o loʻo i ai teuteuga faʻapipiʻi gaosiga i Shanghai, Langfang ma Chengdu.

“I le avea ai o le maketi o le atunuu e tasi a AkzoNobel, o Saina e tele lona gafatia.Ole laina fou o le gaosiga o le a fesoasoani e faʻaleleia ai lo tatou tulaga taʻutaʻua i vali ma faʻalava i Saina e ala i le faʻalauteleina o maketi fou ma faʻateleina ai i tatou i le faʻamoemoega faʻapitoa, "o le tala lea a Mark Kwok, le peresitene o AkzoNobel o Saina / North Asia ma le Faʻatonu Pisinisi mo Paints Decorative China/North. Asia ma le fa'atonu mo Paints Decorative China/ North Asia.
Jiaboli Chemical Group
Jiabaoli Chemical Group, na faavaeina i le 1999, o se vaega faʻaonaponei faʻaonaponei faʻatekonolosi faʻapipiʻi suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga ma faʻatau atu o faʻalava e ala i ana kamupani faʻapitoa e aofia ai le Jiabaoli Chemical Group Co., Ltd., Guangdong Jiabaoli Science and Technology Materials Co., Ltd. ., Sichuan Jiabaoli Coatings Co., Ltd., Shanghai Jiabaoli Coatings Co., Ltd., Hebei Jiabaoli Coatings Co., Ltd., ma Guangdong Natural Coatings Co., Ltd., Jiangmen Zhenggao meafaigaluega palasitika meafaigaluega Co., Ltd.


Taimi meli: Feb-05-2023