itulau_fanua

Labelexpo Europa e siitia atu i Barcelona i le 2025

O le siitia e sau pe a maeʻa faʻatalanoaga tele ma faʻauluuluga o pisinisi ma faʻaoga lelei nofoaga lelei i le nofoaga ma le taulaga.
Tarsus Group, faʻatulagaina o le Labelexpo Global Series, ua faʻasalalau lena meaLabelexpo Europao le a siitia mai lona tulaga o iai nei i Brussels Expo i Barcelona Fira mo le lomiga 2025.O le gaioiga e le afaina ai le Labelexpo Europa 2023 o loʻo lumanaʻi, lea o le a faʻagasolo e pei ona fuafuaina i Brussels Expo, Setema 11-14.

O le siitia atu i Barcelona i le 2025 e oʻo mai ina ua maeʻa faʻatalanoaga faʻatasi ma le aufaipisinisi faʻamaufaʻailoga ma faʻaoga lelei nofoaga lelei i le nofoaga o Fira ma le taulaga o Barcelona.

"O faʻamanuiaga mo a matou faʻaaliga ma tagata asiasi i le faʻanofoina o Labelexpo Europa i Barcelona e manino," o le tala lea a Jade Grace, faʻatonu o le faila i le Labelexpo Global Series.'Ua matou ausia le maualuga maualuga i Brussels Expo, ma o le Fira o loʻo faʻasalalau le isi vaega mo le tuputupu aʻe o Labelexpo Europa.O fale tetele tetele e fa'alauiloa ai le faigofie o le tafe mai o tagata asiasi i le fa'aaliga ma o mea tetele e tu'uina atu i mana'oga fa'apitoa a tatou tagata fa'aaliga.O fale fa'aonaponei ua fa'apipi'iina i se fa'aola e fa'aauau ai le fa'atumuina o le ea ma le vave, fa'afetai wifi e mafai ona feso'ota'i atu i le 128,000 tagata fa'aoga tutusa.O lo'o i ai le tele o mea'ai e mafai ona fai ma o le nofoaga o lo'o i ai se tautinoga malosi i le malosi lanumeamata ma le fa'atumauina - o le Fira e silia ma le 25,000 solar panels ua fa'apipi'iina i luga o le taualuga.
 
Fira de Barcelona o loʻo tu lelei mo le avanoa faigofie i le taulaga o Barcelona ma ona faletalimalo, faleaiga ma nofoaga tafafao maimoa.Ua ofoina atu e Barcelona le silia ma le 40,000 potu faletalimalo, faʻatatau e faaluaina o loʻo avanoa nei i Brussels.O lo'o fa'amauina e le fa'atonu le fa'atonuina o poloka poloka faletalimalo ma fa'aitiitiga.

O le nofoaga e 15-minute le mamao mai le malaevaalele faavaomalo ma o loʻo tu i luga o laina metro e lua, mo i latou e malaga i le faʻaaliga i le taʻavale e 4,800 nofoaga paka i luga o le nofoaga.

Christoph Tessmar, le faatonu o Barcelona Convention Bureau, fai mai, “Matou te faafetai ia Labelexpo mo le filifilia o Barcelona mo la latou faaaliga fuʻa!Matou te tulimatai atu e talimalo i se faʻalavelave taua i le 2025. O paʻaga uma a le taulaga o le a fesoasoani i le faʻataunuʻuina o le faʻamoemoe.Matou te faʻafeiloaʻi le faʻailoga ma fale lomitusi afifi i Barcelona!
 
Lisa Milburn, faatonu vaega o Tarsus, faaiuina, “O le a tatou toe tepa i tua ma le fiafia i tausaga sa matou faaaluina i Brussels, lea na tuputupu ae ai Labelexpo i le lalolagi-taʻimua faʻaaliga o loʻo i ai nei.O le siitia atu i Barcelona o le a fausia i luga o lena measina ma tuʻuina atu ia Labelexpo Europa le potu e manaʻomia mo le tuputupu aʻe i le lumanaʻi.O le nofoaga ofoofogia o Fira de Barcelona, ​​ma le tautinoga a le Aai o Barcelona ina ia manuia le faaaliga, o le a mautinoa ai o le Labelexpo Europa o loʻo faʻaauau pea ona umia lona tulaga e avea ma taʻutaʻua taʻutaʻua i le lalolagi mo faʻailoga ma fale lomitusi afifi.


Taimi meli: Me-31-2023