itulau_fanua

Laminate panels po'o le excimer coating: o le fea e filifili?

Matou te iloa le eseesega i le va o laminate ma excimer vali panels, ma le lelei ma le le lelei o nei mea e lua.

Le lelei ma le le lelei o le laminate

Laminate o se laulau e aofia ai ni laupepa se tolu pe fa: o le faʻavae, MDF, poʻo le chipboard, o loʻo ufiufi i isi laulau e lua, o se ata puipui o le cellulose ma se laupepa teuteu.E masani lava, o le laupepa teuteu e faʻaalia foliga o fafie: laminate e masani ona faʻaaogaina o se mea taugofie ae faʻafefe.
Ae ui i lea, o le mauaina o lenei teteʻe e faʻalagolago ile lua puipui puipui, cellulose ma teuteuga.O nei mea e tele mea lelei, e pei o le maualuga o le teteʻe ma le faigofie o le faʻamamaina, ae mafai foi ona i ai ni mea le lelei, lea e tatau ona amanaia e filifili ma le iloa mea e talafeagai mo ou manaʻoga.

O se laminate panel mo se faʻataʻitaʻiga e iai uiga nei:

· E le mafai ona toe faʻaleleia i soʻo se auala, o lea la i le tulaga o maosiosia e tatau ona suia atoa.
· Faʻalagolago i naʻo se ata puipui, e le mafai ona lava le susu e faʻapipiʻi i nofoaga susu, e pei o le faletaele.
· E oo lava i laminates sili ona lelei, o le ufiufi o le a le mafai lava ona tutusa lelei ae o sooga i pito o le a vaaia i taimi uma.

Eximer coating: tutusa, lalelei, ma le umi o le ola

I se isi itu, o panels o Perfect Lac o loʻo i ai se ufiufi o le vali lea, pe a uma ona faʻaoga tutusa, e faʻafefe i le malamalama UV puupuu pe a leai se okesene.O le laulau ua vali atoa, faʻatagaina e maua ai se mea tutusa ma le faʻaogaina.O lenei ituaiga o faʻamaeʻaina, e taʻua o excimers, e tuʻuina atu ai le Perfect Lac mea eseese.
· Sili atu le tete'e atu i tipi ma abrasions.E le gata i lea, e mafai ona e vave ma faigofie ona toe faaleleia micro-scratches ma papa'u le atoatoa ona o le faaaogaina i aso taitasi.
· O lona pito e manaia le pa'i, e pei o le silika.
· O le aʻafiaga opaque, i le 2.5 gloss, e maua e aunoa ma le faʻaaogaina o paʻu opaque: o le mea lea, e faʻamaonia i le taimi.
· Fa'afetai i le fa'amago o le excimer, e leai ni tamatamai lima o lo'o tumau i luga o le Perfect Lac.
· Perfect Lac o loʻo maua foʻi i le faʻasalalauga faʻatasi ma le vai-repellent panel, lea e teteʻe vai e oʻo lava i totonu o siosiomaga susu tele e pei o faletaele, umukuka, ma faletaalo.
· E faigofie tele ona faʻamama faʻafetai i lona lamolemole ma le le porous luga, lea e mautinoa ai le tausiga vave.
· O lona vali fa'amama fa'apitoa e fa'aitiitia i le 99% le fa'ateleina o siama i luga o le fogaeleele.Ata talafou


Taimi meli: Nov-13-2023