itulau_fanua

Alamanuia Lomitusi Sauniuni mo le Lumana'i o Lomiga Puupuu, Tekinolosi Fou: Smithers

O le a tele tupe fa'afaigaluega i masini fa'akomepiuta (inkjet ma toner) e lomitusi o lo'o tu'uina atu auaunaga (PSPs).

talafou 1

O se vaega fa'amamafa mo ata, afifiina ma lomiga lolomi i le isi sefulu tausaga o le a fetuutuuna'i e lolomi mana'oga mo le lolomi pupuu ma vave.O lenei mea o le a toe faʻaleleia ai le tau o faʻatauga faʻatau, ma o loʻo fausia ai se manaʻoga fou e teu faʻafaigaluega i meafaigaluega fou, e tusa lava pe toe faʻaleleia le laufanua faʻapisinisi e le poto masani o le COVID-19.

O lenei suiga fa'avae o lo'o su'esu'eina au'ili'ili ile Impact of Changing Run Lengths on the Lomiga Maketi mai Smithers, lea na lomia talu ai nei.O le su'esu'eina lea o le a'afiaga o le fa'agaoioiga i komisi fa'avavevave le toe fa'afo'isia o le ai ai i le fa'agaioiina o potu lolomi, fa'amuamua mamanu OEM, ma filifiliga ma fa'aoga mea.

Faatasi ai ma suiga tetele na faailoa mai e le au Smithers i le isi sefulu tausaga e sosoo ai:

• E tele tupe fa'afaigaluega i masini fa'akomepiuta (inkjet ma toner) e kamupani lomitusi (PSPs), ona o nei mea e ofoina atu ai le fa'atauga sili atu o tau, ma sili atu suiga faifaipea i galuega pu'upu'u.

• O le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le lelei o lomitusi inkjet.O le fa'atupulaga fou o tekonolosi fa'atekinolosi o lo'o fa'atusalia le tulaga lelei o galuega fa'atulagaina fa'atusa fa'atulagaina, e pei o le offset litho, fa'aumatia ai se pa puipui fa'apitoa i komisi pupuu,

• O le fa'apipi'iina o masini lolomi fa'akomepiuta sili atu o le a fetaui ma fa'afouga mo le fa'aautomatika sili atu i luga o laina lolomi flexo ma litho - e pei o le lomitusi mautu gamut, fa'asa'oga lanu otometi, ma le fa'apipi'iina o ipu fa'apipi'i - fa'atuputeleina le va'aiga fa'alava o galuega o lo'o i ai numera ma analogue. tauvaga tuusao.

• Ole tele o galuega ile su'esu'eina o talosaga fou ole maketi mo lolomi fa'akomepiuta ma fa'atosina, o le a tatala ai vaega nei ile tau fa'atatau ole numera, ma fa'atūina fa'amuamua R&D fou mo tagata gaosi mea faigaluega.

• O le a manuia le au fa'atau lolomi mai le fa'aitiitia o tau o lo'o totogiina, ae o le a va'aia ai le sili atu o le fa'atauva'a i le va o PSPs, tu'uina se fa'amamafa fou i le vave liliu, fa'afeiloa'i po'o le sili atu o fa'amoemoega o tagata fa'atau, ma le ofoina atu o filifiliga fa'amae'aina.

• Mo oloa afifiina, o le fa'avasegaina o le aofa'i o oloa po'o fa'ailoga o lo'o tauaveina e fa'atau oloa (SKUs), o le a lagolagoina ai le ta'avale i le tele o ituaiga eseese ma pupuu o lo'o lolomi.

• A'o tumau pea le soifua maloloina o le va'aiga maketi afifi, o le suiga o foliga o fa'atau oloa - ae maise le fa'atuputeleina o le COVID i le e-commerce - o lo'o va'aia ai le tele o pisinisi laiti o lo'o fa'atauina fa'ailoga ma afifi lolomi.

• Fa'aoga lautele o upegatafa'ilagi-i-lomitusi fa'asolo a'o fa'atauga lolomi i luga ole laiga, ma faia ai le suiga ile fa'ata'ita'iga o le tamaoaiga.

• O le tele o nusipepa ma mekasini fa'asalalau ua matua pa'u lava talu mai le Q1 2020. A'o fa'aiti'itia tala fa'atatau o fa'asalalauga fa'aletino, o le a fa'atupula'ia le maketi i le 2020s i fa'aupuga pupuu sili atu fa'atatau, fa'atasi ai ma fa'asalalauga lolomi fa'apitoa ua tu'ufa'atasia i le tele-platform auala e aofia ai fa'atauga i luga o le initaneti ma ala fa'aagafesootai.

• O se fa'amamafa fou i le fa'aauauina o fa'agaioiga fa'apisinisi o le a lagolagoina ai le aga'i atu i le fa'aitiitia o otaota ma fa'aitiitia le tele o faiga lolomi;ae e mana'omia fo'i le fa'afouga i meafaitino, e pei o vaitusi fa'atatau i meaola ma mea e fa'aagaioia, e faigofie ona toe fa'aaogaina mea'ai.

• Fa'aopoopo fa'aitulagi o fa'atonuga lolomi, ona o le tele o kamupani o lo'o taumafai e toe fa'afo'i.elemene taua o latou sapalai filifili pe a maeʻa le COVID e fausia i le faʻaleleia atili.

• Fa'ateleina le fa'aogaina o le atamai fa'apitoa (AI) ma sili atu polokalame fa'agasolo galuega e fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o galuega lolomi atamai, fa'aitiitia le fa'aogaina o ala fa'asalalau ma fa'amalieina le taimi o lomitusi.

• I se taimi pu'upu'u, o le le mautonu o lo'o fa'atatau i le fa'ato'ilaloina o le coronavirus o lona uiga o le a tumau pea le mataala o fa'ailoga e uiga i le tele o lolomiga, ona o paketi ma le fa'atuatuaina o tagata fa'atau e tumau pea le fa'avaivai.O le tele o tagata fa'atau e naunau e totogi mo le fa'ateleina o fetu'una'iga e ala i le fou

fa'ata'ita'iga fa'atonu lolomi i luga ole mana'oga.


Taimi meli: Aukuso-17-2021