itulau_fanua

UV vs LED Nail Lamp: O le fea e sili atu mo le fofoina o gel Polish?

O ituaiga e lua o lamepa fao na faʻaaogaina e faʻamalolo aifao fao gelo lo'o fa'avasegaina o se tasiLEDpeUV.E faasino lea i le ituaiga matauila i totonu o le iunite ma le ituaiga moli latou te aumaia.

E i ai nai eseesega i le va o lamepa e lua, e ono logoina ai lau filifiliga po o le fea lamepa fao e faʻatau mo lau fao fao poʻo le telefoni feaveaʻi nail salon service.

Ua matou fatuina lenei taiala fesoasoani e fesoasoani ia te oe ia malamalama i le eseesega autu i le va o le lua.

O le fea e sili atu: UV poʻo le moli fao LED?

A o'o mai i le filifilia o le lamepa fao sa'o, e sau uma lava i lou lava mana'o.O manatu autu o mea o loʻo e vaʻavaʻai e alu ese mai lau moli fao, lau paketi, ma oloa e te faʻaaogaina.

O le a le Eseesega i le va o le moli LED ma le UV Nail Lamp?

O le eseesega i le va o le moli fao LED ma le UV e fa'avae i luga o le ituaiga fa'avevela e fa'aosoina e le matauila.Gel fao fao o loʻo i ai photoinitiators, o se vailaʻau e manaʻomia le tuusaʻo o le galu o le UV e faʻamaʻaʻa pe 'faʻamalolo' - O lenei gaioiga e taʻua o le 'photoreaction'.

O lamepa fao LED ma le UV e fa'auluina umi galu o le UV ma galue i le auala lava e tasi.Ae ui i lea, o lamepa UV e fa'auluina le lautele o fusi o galu, a'o moli LED e maua ai se numera vaapiapi, sili atu fa'atatau o galu.

Fa'asaienisi ese, o lo'o i ai le tele o eseesega taua i le va o moli LED ma UV mo tekinisia fao e tatau ona nofouta i ai:

  • E masani ona sili atu le tau o moli LED nai lo moli UV.
  • Ae ui i lea, o moli LED e masani ona umi, ae o moli UV e masani ona manaʻomia le sui o matauila.
  • E mafai e lamepa LED ona faʻamalo vave le faʻamalama gel nai lo le malamalama o le UV.
  • E le mafai ona fa'amālōlōina fa'amalama gel uma e se moli LED.

E mafai foi ona e mauaina moli fao UV/LED ile maketi.O lo'o iai uma pulu LED ma UV, o lea e mafai ai ona e fesuia'i i le va o le a le ituaiga fa'aliga gel e te fa'aaogaina.

O le a le umi e fofo ai fao gel ma se moli LED ma le moli UV?

O le fa'atauga autu o se moli LED o le taimi e mafai ona fa'asaoina pe a fa'aaogaina fa'atusatusa i le fa'amaloloina e se moli UV.E masani lava o le moli LED o le a fofoina se vaega o gel polish i le 30 sekone, lea e sili atu le vave nai lo le 2 minute e manaʻomia ai se moli UV 36w e fai ai le galuega lava e tasi.Ae ui i lea, pe o le a faʻasaoina oe i le taimi pe leai, i se taimi umi, e faʻalagolago i le vave e mafai ai ona e faʻaogaina le isi ofu lanu lanu aʻo i ai le lima e tasi i le moli!

O le a le umi e tumau ai molī LED?

Ole tele ole lamepa UV e 1000 itula le ola ole matauila, ae e fautuaina e sui matauila ile ono masina.E tatau ona tumau moli LED mo le 50,000 itula, o lona uiga e le tatau ona e popole i le suia o matauila.E ui la atonu e sili atu le taugata o se tupe teufaafaigaluega i le mea muamua, e tatau ona e faʻatatau i mea e te faʻaaluina i le sui o matauila pe a fuaina au filifiliga.

 

O le a le Wattage e sili ona lelei mo se moli fao gel?

Ole tele fa'apolofesa moli fao LED ma UV e le itiiti ifo i le 36 watts.E mafua ona o matauila maualuga-watt e mafai ona fofo vave gel polish - e taua tele i totonu o se faleaiga.Mo le fa'aiila o le LED, e mafai e se moli LED maualuga-wattage ona fofo i totonu o sekone, ae o le moli UV o le a fai sina umi.

E mafai ona e fa'aogaina so'o se moli LED mo fao gel?

O moli fao LED e ese mai moli LED masani e mafai ona e fa'aogaina i lou fale aua e maualuga atu le malosi.O le ae matauina le susulu o moli fao LED, e mafua ona e manaʻomia e le faʻailoga gel se maualuga maualuga o le faʻavelaina o le UV nai lo le tuʻuina atu i fafo poʻo se matauila masani.Ae ui i lea, e le o moli fao LED uma e mafai ona fofoina ituaiga uma o fao, o nisi polishes ua mamanuina faapitoa mo moli fao UV.

E mafai e se moli moli ona fofo le UV Gel - Po'o, e mafai ona e fofoina le UV Gel ma se moli LED?

O nisi fa'aliga gel ua fa'atulagaina e fa'aoga i na'o moli fao UV, o lea e le aoga ai se moli LED i lenei tulaga.E tatau ona e siaki i taimi uma pe o le ituaiga o gel polish o loʻo e faʻaogaina e fetaui ma se moli LED.

O fa'apolokalame uma o le gel o le a fetaui ma se moli UV, aua latou te fa'aosoina le lautele o alaleo o galu umi e mafai ona fa'amalolo ai ituaiga uma o gel polish.O le a faʻaalia i luga o le fagu pe o le a le ituaiga moli e mafai ona faʻaaogaina ma le oloa.

O nisi fa'ailoga fa'apolopolo gel e fautuaina oe e fa'aoga la latou moli fa'apitoa mo a latou fa'asologa fa'apitoa.e masani lava ona mautinoa o loʻo e faʻaogaina le wattage saʻo e aloese ai mai le soona faʻamaloloina o le polesi.

 

E sili atu le saogalemu o le LED po'o le UV?

E ui ina ua fa'amaonia e fa'apea o le a'afia o le UV e fa'aitiitiina le afaina o le pa'u o lau tagata o tausia, ae afai e te masalosalo, e sili ona pipii i moli LED aua latou te le fa'aaogaina so'o se moli UV ma o lea e leai se lamatiaga.

E fa'aogaina ea lamepa UV po'o le LED ile fa'ila fao masani?

I se faapuupuuga, o le moli LED poʻo le moli UV o le a le galue i luga o le masani masani.E mafua ona o le faʻatulagaina e matua ese lava;gel polish o loʻo i ai se polymer e manaʻomia ona 'faʻamalolo' e se moli LED poʻo le moli UV ina ia faʻamaʻa.E mana'omia le fa'amago fao masani.


Taimi meli: Oke-19-2023